Medicijnen tegen Depressie

Isoniazid kopen zonder recept


dit is hoe Isoniazid pil / pakket eruit kan zien

KOOP ISONIAZID!


INDICATIES


Isoniazide wordt gebruikt voor de behandeling of preventie van tuberculose (TB). Als u Isoniazide gebruikt om TB te behandelen, moet het altijd samen met een ander geneesmiddel worden gebruikt. Isoniazid is een antibacterieel middel. Het werkt door het doden van TB organismen.soniazid heeft ook een antidepressieve werking, en het was een van de eerste ontdekte antidepressiva. Isoniazid kan ook worden gebruikt bij de behandeling van een BCG-oma.

INSTRUCTIES


Gebruik Isoniazid zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem elke dosis met een vol glas (8 ounces) water.
Neem Isoniazid in op een lege maag 1 uur voor of 2 uur na de maaltijd. Als misselijkheid optreedt, vraag uw arts of u Isoniazid met voedsel mag innemen.
Neem alle Isoniazid die u is voorgeschreven, zelfs als u zich beter begint te voelen. Uw symptomen kunnen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.

Het is belangrijk om Isoniazid regelmatig in te nemen om het meeste voordeel te krijgen.
Uw arts kan ook verlangen dat u tijdens de behandeling dagelijks een extra tablet vitamine B6 (pyridoxine) inneemt om gevoelloosheid en tintelingen als gevolg van een te laag vitaminegehalte te voorkomen.
Uw arts kan verlangen dat u tijdens de behandeling met isoniazide bloedonderzoeken of andere medische evaluaties ondergaat om de voortgang en bijwerkingen te controleren.
Blijf Isoniazid gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Als u een dosis Isoniazid mist, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw reguliere doseerschema. Gebruik geen 2 doses tegelijk.

Stel uw zorgverlener eventuele vragen over het gebruik van Isoniazid.

OPSLAG


Bewaar Isoniazid tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Bewaren uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet in de badkamer bewaren. Houd Isoniazid buiten het bereik van kinderen en huisdieren.


Gebruik Isoniazid NIET als:


u allergisch bent voor een ingrediënt in Isoniazid of ernstige bijwerkingen heeft gehad van Isoniazid, zoals drugskoorts, rillingen of artritis

u ernstige leverschade, een actieve leverziekte of leverschade door eerder gebruik van isoniazide heeft.

u een geschiedenis heeft van hepatitis veroorzaakt door een geneesmiddel.


Neem direct contact op met uw arts of zorgverlener als een van deze op u van toepassing is.

Sommige medische aandoeningen kunnen een wisselwerking hebben met Isoniazid. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening heeft, vooral als een van de volgende op u van toepassing is:


als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft

als u een geneesmiddel op recept of zonder recept, een kruidenpreparaat of een voedingssupplement gebruikt

als u allergisch bent voor geneesmiddelen, voedingsmiddelen of andere stoffen

als u diabetes, nierproblemen, zenuwproblemen (bijv. neuropathie) of risico op zenuwproblemen, HIV of een geschiedenis van leverproblemen heeft.

als u in het verleden alcohol of andere middelen heeft misbruikt, onhygiënische injectiegewoonten heeft of dagelijks alcohol drinkt

als u ouder bent dan 35 jaar, onlangs bent bevallen of eerder Isoniazid hebt gebruikt.


Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking hebben met Isoniazid. Vertel uw zorgverlener als u andere geneesmiddelen gebruikt, in het bijzonder een van de volgende:


Acetaminophen, anticoagulantia (bijv. warfarine), carbamazepine, hydantoïne (bijv. fenytoïne), rifampin, theofylline of valproïnezuur omdat het risico van hun bijwerkingen kan worden verhoogd door Isoniazid.

Ketoconazol omdat de effectiviteit ervan kan worden verminderd door Isoniazid.


Dit is mogelijk geen volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw arts of Isoniazid kan interageren met andere geneesmiddelen die u gebruikt. Raadpleeg uw zorgverlener voordat u begint, stopt of de dosis van een geneesmiddel verandert.

Belangrijke veiligheidsinformatieOverleg met uw arts voordat u alcohol drinkt tijdens het gebruik van Isoniazid. Alcohol kan het risico op leverproblemen verhogen. Als u een geschiedenis van alcoholmisbruik heeft, kunt u ook een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van zenuwproblemen door Isoniazid. Informeer uw arts als u ongewone tintelingen of gevoelloosheid in uw handen of voeten opmerkt.

Als u een geschiedenis van diabetes, alcoholmisbruik of slechte voeding heeft, kan uw arts u aanraden om ook vitamine B6 te nemen terwijl u Isoniazid neemt. Dit kan helpen om uw risico op zenuwproblemen te verminderen. Bespreek eventuele vragen met uw arts.

Eet geen voedingsmiddelen met een hoog tyraminegehalte terwijl u Isoniazid gebruikt. Het eten van voedsel met een hoog tyraminegehalte (bijv. oude kazen, rode wijnen, bier, bepaalde vleessoorten en worsten, lever, zure room, sojasaus, rozijnen, bananen, avocado's) terwijl u Isoniazid gebruikt, kan ernstige hoge bloeddruk veroorzaken. Zoek onmiddellijk medische hulp als zich symptomen van ernstige hoge bloeddruk voordoen. Deze kunnen bestaan uit ernstige hoofdpijn, snelle of onregelmatige hartslag, pijnlijke of stijve nek, misselijkheid, braken, zweten, vergrote pupillen of gevoeligheid voor licht.

Eet geen voedsel met een hoog histaminegehalte terwijl u Isoniazid gebruikt. Het eten van voedsel met een hoog histaminegehalte (bijv. skipjack, tonijn, tropische vis) terwijl u Isoniazid gebruikt, kan lage bloeddruk, onregelmatige hartslag, hoofdpijn, zweten of blozen veroorzaken. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als een van deze symptomen zich voordoet.

Vraag uw arts om een volledige lijst van alle voedingsmiddelen die u moet vermijden terwijl u Isoniazid gebruikt.

Isoniazid werkt alleen tegen TB-bacteriën; het behandelt geen virale infecties (bijv. verkoudheid).

Zorg ervoor dat u Isoniazid voor de volledige kuur gebruikt. Als u dat niet doet, kan het medicijn uw infectie niet volledig opheffen. De bacterie kan ook minder gevoelig worden voor dit of andere medicijnen. Hierdoor kan de infectie in de toekomst moeilijker te behandelen zijn.

Diabetespatiënten - Isoniazid kan uw bloedsuiker beïnvloeden. Controleer de bloedsuikerspiegel nauwkeurig. Vraag uw arts voordat u de dosis van uw diabetesmedicijn verandert. U kunt ook een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van zenuwproblemen door Isoniazid. Neem contact op met uw arts als u ongewone tintelingen in uw handen of voeten opmerkt.

Laboratoriumtests, waaronder leverfunctie- en oogonderzoeken, kunnen worden uitgevoerd terwijl u Isoniazid gebruikt. Deze tests kunnen worden gebruikt om uw toestand te controleren of te controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat u zich aan alle afspraken met artsen en laboratoria houdt.

Gebruik Isoniazid met voorzichtigheid bij zwarte en Latijns-Amerikaanse vrouwen; zij kunnen een groter risico hebben op ernstige leverproblemen door Isoniazid.

Gebruik Isoniazid met voorzichtigheid bij patiënten ouder dan 35 jaar; zij kunnen een groter risico hebben op ernstige leverproblemen door Isoniazid.

Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U zult de voordelen en risico's van het gebruik van Isoniazid tijdens de zwangerschap moeten bespreken. Isoniazid wordt gevonden in de moedermelk. Als u borstvoeding geeft of gaat geven terwijl u Isoniazid gebruikt, neem dan contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe bijwerkingen.

Raadpleeg uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhoudt of hinderlijk wordt:

Lichte maagklachten.

Zoek onmiddellijk medische hulp als een van deze ernstige bijwerkingen optreedt:

Ernstige allergische reacties (uitslag; netelroos; jeuk; moeite met ademhalen; benauwdheid op de borst; zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong); veranderingen in het gezichtsvermogen; rillingen of koorts; donkere urine; algemeen gevoel van ongemak; toegenomen dorst of plassen; gewrichtspijn of zwelling; verlies van eetlust; geheugenproblemen; mentale of stemmingsveranderingen; misselijkheid; toevallen; maagpijn of gevoeligheid; symptomen van lage vitamine B6 niveaus (bijv. verwarring, barsten in de mondhoeken, prikkelbaarheid, roodheid of pijn in de mond, schilferige uitslag); tintelingen of gevoelloosheid in de handen of voeten; ongewone blauwe plekken of bloedingen; ongewone vermoeidheid of zwakte; braken; vergeling van de huid of ogen.
Dit is geen volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen heeft over bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverlener.

Zie ook.


Wellbutrin SR

Wellbutrin SR

Bupropion

Wellbutrin SR is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen met een bepaalde vorm van depressie die majeure depressieve stoornis wordt genoemd.

Celexa

Celexa

Citalopram

Celexa wordt gebruikt voor de behandeling van depressies.

Elavil

Elavil

Amitriptyline

Elavil wordt gebruikt voor de verlichting van symptomen van mentale depressie. Het wordt ook gebruikt om boulimia (een eetstoornis) te behandelen, om chronische pijn te beheersen, om migraine hoofdpijn te voorkomen, en om een pathologisch huil- en lachsyndroom geassocieerd met multiple sclerose te behandelen.

Levering.


Momenteel bieden wij u twee verzendmethoden:

Luchtpost (voor USA klanten heet het US Postal Service) met de gebruikelijke Airmail wachttijd 2-3 weken (het pakket kan ook eerder geleverd worden);

EMS Koeriersdienst met een wachttijd van 3-8 werkdagen. Helaas kan de Courier Delivery iets langer duren vanwege de vertraging bij de douane, die niet afhankelijk is van onze bezorgdienst. Daarom kunnen wij niet garanderen dat u het binnen 3-8 werkdagen ontvangt.

 • Basic (alle bestellingen)
 • Gratis pillen (Viagra / Cialis)
 • 24 uur ondersteuning
 • Luchtpost, EMS Koeriersdienst
 • Visa, MasterCard geaccepteerd
 • Proefpakketten beschikbaar
 • $ 0.43

  per pil
 • Pro (bedragen boven $200)
 • FREE SHIPPING!
 • Gratis pillen (Viagra / Cialis)
 • 24 uur ondersteuning
 • Luchtpost, EMS Koeriersdienst
 • Visa, MasterCard geaccepteerd
 • $ 0.43

  per pil

Contact.


Vragen? Opmerkingen? Problemen? Stuur ons een berichtje!

©2022 ::