Vertrektijden Rotterdam Airport

Op Rotterdam Airport wordt niet ‘s nachts gevlogen. De eerste vlucht vertrekt ‘s ochtends om 7 uur en de laatste vlucht arriveert uiterlijk om 23 uur.
Vanaf de parkeerplaats, de bushalte of de plek waar vrienden of familie je komen brengen, ben je zo in de vertrekhal. De voorzieningen op het vliegveld, zoals restaurants en winkels zijn geopend vanaf 5 uur in de ochtend tot na aankomst van de laatste vlucht.

Je kunt de actuele vertrektijden vanaf Rotterdam Airport zien in het schema hieronder (selecteer vertrek- of aankomsttijden), op de de website van de luchthaven of via Teletekst pagina 769.

Actuele vertrektijden Rotterdam Airport

De vertrektijden updaten automatisch. Toch liever op vluchtnummer zoeken? Gebruik dan de handige vluchtzoeker in de zijbalk aan de rechterkant.

Vertrektijden Rotterdam Airport: reizigers op tijd uitzwaaien

Wil je vrienden of familie uitzwaaien? Op het vliegveld is een mooi panoramaterras, vanaf waar je een prima uitzicht hebt op de startbaan. Het panoramaterras is tegelijkertijd open met restaurant Horizon ofwel van 5.30 uur in de ochtend tot aankomst van de laatste vlucht.