Aankomsttijden Rotterdam Airport

Op Rotterdam Airport wordt niet ‘s nachts gevlogen, alle aankomsttijden Rotterdam zijn overdag. De eerste vlucht komt ‘s ochtends niet eerder dan 7 uur aan en de laatste vlucht arriveert uiterlijk om 23 uur. Vanaf de aankomsthal ben je zo bij parkeerplaats, de bushalte of de plek waar vrienden of familie je af komen halen. De voorzieningen op het vliegveld, zoals restaurants en winkels zijn geopend vanaf 5 uur in de ochtend tot na aankomst van de laatste vlucht.

Actuele aankomsttijden

Je kunt de actuele aankomsttijden op Rotterdam Airport zien op de de website van de luchthaven of via Teletekst pagina 769.

Actuele aankomsttijden Rotterdam

Aankomsttijden Rotterdam: Zie de thuiskomers landen vanaf het panoramaterras

Wil je vrienden of familie verwelkomen? Dankzij de duidelijke displays met aankomsttijden weet je precies wanneer de thuiskomende reizigers in Rotterdam arriveren. Vanaf het grote panoramaterras heb je een prima uitzicht hebt op de landingsbaan en kun je alle vliegtuigen zien landen. Vanaf het terras ben je ook zo in de overzichtelijke aankomsthal. Het panoramaterras is open van de eerste tot en met de laatste vlucht.