Rotterdam Airport Parkeren: goedkoop en betaalbaar

Op Rotterdam Airport parkeren? Het vliegveld is goed bereikbaar met eigen vervoer en de parkeermogelijkheden zijn er uitstekend. Op Rotterdam Airport kun je parkeren op korte afstand van de vertrek- en aankomsthal. Dat scheelt veel tijd. Bovendien is het op Rotterdam Airport parkeren dankzij de gunstige tarieven voor langparkeerders ook zeer betaalbaar.

Rotterdam Airport parkeren tegen betaalbare tarieven

Als je op Rotterdam Airport wilt parkeren, heb je de keuze uit 3 verschillende parkeerplaatsen op 1, 3 of 8-15 minuten van de vertrekhal. Kies zelf welk tarief je wilt betalen en hoever je wilt lopen. Op P1 en P3 is lang parkeren het goedkoopst. Het tarief voor de eerste 24 uur voor Rotterdam Airport Parkeren bedraagt € 25; daarna komt er €5 per dag bij. Vanaf P1 en P3 is het 8-15 minuten lopen naar de terminal.
Wil je minder ver lopen, dan zet je je auto op P7. Rotterdam Airport Parkeren op P7 kost € 32,50 voor de eerste 24 uur. Voor 2 dagen betaal je € 60; vervolgens betaal je voor iedere dag € 6.
Op P2 kun je kort parkeren. Op deze business parkeerplaats op minder dan een minuut lopen van de aankomst- en vertrekhal betaal je €4 voor het eerste uur tot € 35 per dag.

Alle Rotterdam Airport Parkeerkosten Rotterdam Airport

Rotterdam Airport Parkeren: online reserveren

Wil je zeker zijn van een bepaalde parkeerplaats of op de dag van je vertrek geen tijd kwijt zijn met parkeerkaartjes? Reserveer dan online je parkeerplaats. Als je vlucht wijzigt, kun je bestaande boekingen ook online wijzigen.

Online parkeerplaats reserveren

Rotterdam Airport: parkeren voor wegbrengers

Breng je familie of vrienden naar het vliegveld? Dan kun je op Rotterdam Airport parkeren vlak bij de ingang van het luchthavengebouw. Je mag hier maximaal 5 minuten gratis staan om bagage uit te laden en afscheid te nemen.

Rotterdam Airport parkeren ook voor fiets, brommer en motor

Rotterdam Airport is niet alleen met de auto goed bereikbaar. Ook met de fiets, brommer of motor kun je op Rotterdam Airport parkeren. De onbewaakte stalling voor fietsen en motoren bevindt zich tegenover de bushalte en is gratis.

extra info:

Parkeren Rotterdam Airport