Parkeren Rotterdam Airport: makkelijk en betaalbaar!

Zoek je naar mogelijkheden voor Parkeren: Rotterdam Airport heeft veel voorzieningen! Dit doe je bijvoorbeeld op loopafstand van de vertrek- en aankomsthal. Dat scheelt veel tijd. Bovendien kun je ook betaalbaar parkeren: Rotterdam Airport hanteert gunstige tarieven voor lang parkeren.

Parkeren Rotterdam Airport: tarieven & tips

Voor auto’s zijn er 3 verschillende parkeerplaatsen op 1, 3 of 8-15 minuten van de vertrekhal. Kies zelf welk tarief je wilt betalen en hoever je wilt lopen. Op P1 en P3 kun je het goedkoopst lang parkeren. Het tarief voor de eerste 24 uur voor parkeren op Rotterdam Airport bedraagt € 25; daarna komt er €5 per dag bij. Vanaf P1 en P3 is het 8-15 minuten lopen naar de terminal. Wil je minder ver lopen, dan zet je je auto op P7. De eerste dag kost € 32,50 en voor 2 dagen betaal je € 60. Daarna betaal je voor iedere dag € 6.
Op P2 kun je kort parkeren. Op deze business parkeerplaats op minder dan een minuut lopen van de aankomst- en vertrekhal betaal je €4 voor het eerste uur tot € 35 per dag.

Bekijk alle parkeertarieven

Parkeerkosten Rotterdam Airport

Rotterdam Airport: online reserveren voor parkeren

Wil je zeker zijn van een bepaalde parkeerplaats of op de dag van je vertrek geen tijd kwijt zijn met parkeerkaartjes? Reserveer dan online je parkeerplaats. Als je vlucht wijzigt, kun je bestaande boekingen ook online wijzigen.

Online parkeerplaats reserveren

Rotterdam Airport: gratis uitladen voor de deur

Breng je iemand naar de luchthaven? Dan je parkeren voor de ingang van de terminal. Je mag hier maximaal 5 minuten staan, zodat je tijd hebt om de bagage uit te laden en gedag te zeggen. Parkeren is gratis.

Rotterdam Airport heeft ook stalling voor fiets, brommer of motor

Rotterdam Airport is niet alleen met de auto goed bereikbaar. Ook met de fiets, brommer of motor kun je hier goed komen én parkeren. De gratis stalling voor fietsen en motoren bevindt zich tegenover de bushalte.