Rotterdam vliegveld uitstekend alternatief voor vluchten in Europa

Rotterdam vliegveld wint aan populariteit. Vanaf dit overzichtelijke vliegveld is het prima vliegen naar populaire vakantiebestemmingen, maar ook naar zakelijke bestemmingen als Londen en M√ľnchen. Goede parkeergelegenheid, korte afstanden en snel inchecken zorgen ervoor dat je ontspannen op reis gaat.

Rotterdam vliegveld: populaire bestemmingen

Vanaf Rotterdam vliegveld kun je op vakantie naar meer dan 40 bestemmingen in Europa en net daarbuiten (Turkije en Marokko). Populaire bestemmingen zijn:

  • Spanje
  • Portugal
  • Oostenrijk
  • Griekenland
  • en Turkije.

Vanaf Rotterdam Den Haag Airport kun je vliegen naar meerdere luchthavens in deze landen.

Alle bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam vliegveld: perfect voor zakelijk reizen

Voor je werk op reis vanaf Rotterdam vliegveld heeft zo zijn voordelen. Rotterdam vliegveld is goed bereikbaar, je kunt op een paar minuten lopen van de terminal parkeren en ook in het gebouw zelf zijn de afstanden kort. Dankzij de snelle incheckprocedures en de speciale fast lane voor zakelijke reizigers bij de veiligheidscontrole, verlies je geen tijd voor je vertrek en bij aankomst. Heb je nog tijd over voordat je vlucht vertrekt, dan kun je gebruik maken van het gratis draadloze internet of iets eten of drinken.

Een van de grote voordelen van op vakantie gaan vanaf Rotterdam, is dat er alleen overdag en ‘s avonds tot 23 uur gevlogen wordt. De eerste vlucht vertrekt om 7 uur en de laatste vlucht komt voor 23 uur aan. Woon je verder weg, dan kun je er voor kiezen om een nachtje te overnachten in het comfortabele Airport hotel Rotterdam.

Alle faciliteiten voor zakelijk reizen vanaf Rotterdam Airport.