Rotterdam The Hague Airport: kies voor prettig vliegen!

Reizen is vaak al stressvol genoeg en een druk en chaotisch vliegveld helpt niet. Gelukkig is dat anders op Rotterdam The Hague Airport. Vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent dat je je reis rustig en ontspannen kunt beginnen. Wat zijn de voordelen van Rotterdam The Hague Airport?

  • goed bereikbaar met ov en eigen vervoer
  • betaalbaar parkeren op 1 tot 10 minuten van de vertrek- en aankomsthal
  • korte loopafstanden op het vliegveld zelf
  • speciale voorzieningen voor reizigers met een handicap
  • snel in- en uitchecken
  • wifi, winkels, koffiecorners en restaurants
  • geen nachtvluchten

Rotterdam The Hague Airport: vliegveld voor gezinnen met kinderen

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport is perfect voor gezinnen met kinderen. Alle vluchten vertrekken overdag, zodat je niet midden in de nacht op het vliegveld hoeft te zijn. De eerste vlucht vertrekt om 7 uur ‘s ochtends en de laatste vlucht komt om 11 uur ‘s avonds aan. Alle bestemmingen van Rotterdam The Hague Airport liggen op enkele uren vliegen, dus ook de reis zelf is overzichtelijk.
Vanaf de parkeerplaats ben je zo op het vliegveld en ook op het vliegveld zelf zijn de afstanden kort. In het gebouw zijn allerlei faciliteiten voor gezinnen: van babyverschoonplekken tot speelhoeken voor de kids. De grotere kinderen vermaken zich waarschijnlijk prima met het gratis draadloze internet in de vertrekhal.

Rotterdam The Hague Airport: parkeer op loopafstand

Op Rotterdam The Hague Airport kun je op loopafstand van de aankomst- en vertrekhal parkeren. Vanaf de goedkoopste parkeerplaats moet je 8-10 minuten lopen. Kies je voor comfort dan ben je in 3 minuten in de terminal. Dat bespaart je veel tijd bij aankomst en vertrek.

Meer informatie over parkeren op Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport: reizigers uitzwaaien en verwelkomen

Wil je vrienden of familie wegbrengen of komen halen? Op het vliegveld is een mooi panoramaterras, vanaf waar je een prima uitzicht hebt op de landingsbaan. Het panoramaterras is tegelijkertijd open met restaurant Horizon ofwel van 5.30 uur in de ochtend tot aankomst van de laatste vlucht.
Wil je iemand alleen snel afzetten, dan kun je gebruik maken van de gratis parkeerhavens voor de ingang van de terminal. Hier mag je maximaal 5 minuten staan. Voor langere tijd kun je parkeren tegenover de ingang.