Aankomsten Rotterdam Airport

Vluchten vanaf en naar Rotterdam Airport vinden alleen overdag plaats. De eerste vlucht komt ‘s ochtends niet eerder dan 7 uur aan en de laatste vlucht komt aan om 23 uur. Dat betekent voor de meeste mensen dat ze niet midden in de nacht van huis hoeven te vertrekken of thuiskomen. Je kunt ook in het Airport Hotel slapen.

Vanaf de aankomsthal ben je zo bij parkeerplaats, de bushalte of de plek waar vrienden of familie je af komen halen. De voorzieningen op het vliegveld, zoals restaurants en winkels zijn geopend vanaf 5 uur in de ochtend tot na aankomst van de laatste vlucht.

Aankomsten Rotterdam Airport: bekijk de actuele tijden

Je kunt de actuele aankomsten op Rotterdam Airport hieronder (let op: selecteer aankomsttijden vertrektijden) of nazoeken of via Teletekst pagina 769.

Actuele aankomsttijden en vertrektijden Rotterdam Airport.

Aankomsten Rotterdam Airport: je ziet alles vanaf het panoramaterras.

Wil je vrienden of familie komen halen? Op het vliegveld is een mooi panoramaterras, vanaf waar je een prima uitzicht hebt op de landingsbaan. Het panoramaterras is tegelijkertijd open met restaurant Horizon ofwel van 5.30 uur in de ochtend tot aankomst van de laatste vlucht. Je ontdekt de reizigers daarna gemakkelijk in de overzichtelijke aankomsthal.