Rotterdam The Hague Airport: luchthaven met prima voorzieningen

Vanaf Rotterdam The Hague Airport vlieg je snel naar allerlei bestemmingen in Europa, Turkije en Marokko. Op het overzichtelijke vliegveld vind je tal van voorzieningen die zorgen dat je reis soepel en snel verloopt. We zetten ze voor je op een rijtje.

Rotterdam The Hague Airport: vraag het bij de informatiebalie

Heb je vragen over je vlucht of voorzieningen op de luchthaven? Wil je weten hoe laat vrienden of familie landen op Rotterdam The Hague Airport? Bij de informatiebalie kun je terecht met al je vragen. De balie is geopend van 8.30 uur tot na de afhandeling van de laatste vlucht.

Rotterdam The Hague Airport: eten en drinken

Zowel in de passagehal als in de vertrekhal kun je op diverse plekken eten en drinken. je hebt de keuze om ergens te gaan zitten of wat mee te nemen en zelf een plekje te zoeken. de cafés, restaurants en koffiecorners zijn geopend van 5 uur in de ochtend tot de laatst vertrekkende vlucht. restaurant horizon is open van 5.30 uur tot de laatst vertrekkende vlucht. dit restaurant geeft toegang tot het panoramaterras en is open voor bezoekers.

Rotterdam The Hague Airport: boeken, kranten en Tax Free

Als je nog wat te lezen mee wilt voor onderweg, kun je voor je incheckt in de passagehal terecht bij de grote AKO Shop. Naast kranten en tijdschriften vind je hier ook allerlei reisgidsen, kaarten en handige reisaccessoires.
In de vertrekhal vind je de Rotterdam Airport Shop met allerlei Tax Free artikelen: van parfum tot drank en van chocola tot sieraden en speelgoed. Hier kun je ook nog leuke souvenirs kopen of een lekker stuk Hollandse kaas.

Rotterdam The Hague Airport: praktische voorzieningen

  • Bagagekluisjes
  • Wifi (gratis na de veiligheidscontrole
  • Babyverzorging
  • GWK
  • Faciliteiten voor minder validen

Rotterdam The Hague Airport – Genieten op het Panoramaterras

Een vliegveld is niet compleet zonder panoramaterras. Vanaf het grote terras van Rotterdam The Hague Airport kun je je vrienden en familie zien aankomen of vertrekken. Je hebt namelijk vanaf hier een perfect uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Het terras is toegankelijk als het Grand café-restaurant Horizon geopend is.