Vakantie vanaf Rotterdam: ontspannen vertrekken

Zin om op reis te gaan? Boek dan een vakantie vanaf Rotterdam! Vliegen vanaf Rotterdam Airport is snel en gemakkelijk. Het vliegveld is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt er betaalbaar lang parkeren op loopafstand van de terminal. Ook op het vliegveld zelf zijn de afstanden kort. Je loopt zo van de incheckbalie naar de veiligheidscontrole en dan ben je meteen in de vertrekhal. Je kunt dus lekker relaxed op vakantie vanaf Rotterdam. Voordat je het weet ben je op de plaats van bestemming.

Vakantie vanaf Rotterdam Airport: bestemmingen

Vanaf het vliegveld van Rotterdam gaan vluchten naar allerlei bestemmingen in Europa, maar ook naar Turkije en Marokko. Je kunt kiezen uit zonnige bestemmingen als Antalya, Kos of Ibiza. Hou je meer van cultuur? Je kunt ook op vakantie vanaf Rotterdam naar Rome, Barcelona of Marrakech. Zin in een heerlijke wintersportbestemming? In de wintermaanden kun je vliegen naar onder andere Salzburg, Friedrichshafen en Genève.

Alle bestemmingen voor je vakantie vanaf Rotterdam

Op vakantie vanaf Rotterdam = niet ‘s nachts vliegen

Een van de grote voordelen van op vakantie gaan vanaf Rotterdam, is dat er alleen overdag en ‘s avonds tot 23 uur gevlogen wordt. De eerste vlucht vertrekt om 7 uur en de laatste vlucht komt voor 23 uur aan. Woon je verder weg, dan kun je er voor kiezen om een nachtje te overnachten in het Airport hotel.

Vakantie vanaf Rotterdam: nog even winkelen voor vertrek

Wil je nog wat te lezen voor onderweg of heb je nog geen tijd gehad om een reisgids te kopen van je vakantiebestemming? Geen punt. Voordat je op vakantie gaat vanaf Rotterdam, kun je bij de grote AKO Shop kranten, tijdschriften, boeken en kaarten vinden. Informatie over jouw vakantiebestemming vind je geheid. De AKO Shop verkoopt ook handige reisaccessoires. In de vertrekhal kun je Tax Free verder winkelen.