Rotterdam Den Haag Airport: 7 redenen om vanaf Rotterdam te vliegen

Reizen is vaak al stressvol genoeg en een druk en chaotisch vliegveld helpt niet. Gelukkig is dat anders op Rotterdam Den Haag Airport. Vertrekken vanaf dit vliegveld betekent dat je je reis rustig en ontspannen kunt beginnen. We zetten de voordelen van dit overzichtelijke vliegveld voor je op een rijtje:

  1.   goed bereikbaar met ov en eigen vervoer
  2. betaalbaar parkeren op 1, 3 of 10 minuten van de luchthaven
  3. korte loopafstanden op het vliegveld zelf
  4. speciale voorzieningen voor reizigers met een handicap
  5. in- en uitchecken zonder lange rijen
  6. wifi, winkels, koffiecorners en restaurants
  7. geen nachtvluchten

Rotterdam Den Haag Airport: ideaal voor gezinnen

Vliegen vanaf Rotterdam Den Haag Airport is perfect voor gezinnen met kinderen. Alle vluchten vertrekken overdag, zodat je niet midden in de nacht op het vliegveld hoeft te zijn. De eerste vlucht vertrekt om 7 uur ‘s ochtends en de laatste vlucht komt om 11 uur ‘s avonds aan. Alle bestemmingen van Rotterdam Den Haag Airport liggen op enkele uren vliegen, dus ook de reis zelf is overzichtelijk.
Vanaf de parkeerplaats ben je zo op het vliegveld en ook op het vliegveld zelf zijn de afstanden kort. In het gebouw zijn allerlei faciliteiten voor gezinnen: van babyverschoonplekken tot speelhoeken voor de kids. De grotere kinderen vermaken zich waarschijnlijk prima met het gratis draadloze internet in de vertrekhal.

Parkeren op loopafstand op Rotterdam Den Haag Airport

Op Rotterdam Den Haag Airport kun je op loopafstand van de aankomst- en vertrekhal parkeren. Vanaf de goedkoopste parkeerplaats moet je 8-10 minuten lopen. Kies je voor comfort dan ben je in 3 minuten in de terminal. Dat bespaart je veel tijd bij aankomst en vertrek.

Meer informatie over parkeren op Rotterdam Den Haag Airport